sELAMaT dAtANg KE dUNIA nOVEL mELAYU

SEKARANG ANDA BOLEH MEMBELI NOVEL SECARA ONLINE DAN SEMESTINYER MURAH!!!!!!!!!


***DAN YG LEBIH MENARIK, ANDA BOLEH REQUEST NOVEL YG ANDA
MAHU, YG ANDA CARI SEKIAN LAMA...***

CARANYE MUDAH JERK...JUST SEND REQUEST KE su5ive@gmail.com...
~JIKA ANDA BERNASIB BAIK DAN NOVEL TERSEBUT ADA DALAM SIMPANAN SAYE, SAYE AKAN JUALNYER DENGAN HARGE YANG MURAH!!!!!!!!!!!!~

Wednesday, March 9, 2011

Khas Buat Peminat Liana Afiera Malik!!!!!

Dah bace buku ni quite a long time ago.YOYO SERIES..zaman2 remaja lg mase tu...time to let it go...hehe.

Series pasal bebudak kembor yg br nk jd remaja....mcm2 cite ade.sedih..love story..riang gembira..sume ade...SOooOOOOooooo mari membaca!

Harge asal tok 1 novel  RM25.90 Harge promosi RM15.00.


1st "EH.....IYE KE NI?"...iyelaaaaa

KOD: 1-a

Yang ni 2nd series..."1,2,3...I LOVE YOU"


KOD: 2-a


Yang ni 3rd......"JEALOUS LA PULAK"
KOD: 3-a


LAstly yg ni..."DAH KATA DAAAH"
KOD: 4-a



PROMOTION!!!!!!!!: Beli 4 untuk *Rm50.00!


KOD: 5-a

UPDATE ( 8/4/11) -siri yoyo di jual kpd athirah...tqvm....

28 comments:

Anonymous said...

salam...ada tak buku "dan mimpi pun berguguran" by liana afiera malik gak?

shiraf said...

salam...buku tu sy ade..harge asal die rm24.90.sy jual RM15.00...klau berminat nnti emelkan detail yer...tq

Anonymous said...

saya berminat kat novel yoyo tu..
tapi saya cuma nak novel jealous la pulak!..
tolong contact kat no tel ni 0177265079
saya nak sangat novel tu..!.

ieja said...

waa! sy baru nk cari vovel yoyo ni..sis ad x kwn2 yg nk jual semua koleksi yoyo..berharap sgt~

:(tothobs

norr2013 said...

Assalamkm. Sy tgh mecari novel2 liana. Leh tolong saya dapat =kan novel liana ni.. terutama siri yoyo ni. sape2 yg leh tlg saye.... email sy di aizrea@gmail.com

khatycute said...

saya nk smua siri yoyo nie,, ada lagi tak?? klu ada email saya kat cupin.bekenu@hotmail.com ,,, tqvm

Anonymous said...

boleh tak saya tau kat mana boleh beli novel-novel siri yoyo nie lagi? plssss tolong saya bagitahu kat mana boleh dapat novel-novel tue. :(

Anonymous said...

Salam..

Kalau ada sesiapa yg nk jual koleksi yoyo tlg email sy... Sy betul2 mencari buku2 ni skrg. TIA
wahieyda@gmail.com

rEaliTi hIduPku said...

da x de lagi eh novel2 nie?? awak taw x mane nk cari lagi?

Adrianna Sayuri said...

salam..ade sesape tau mane nk beli kleksi ni lagi x?? or ade kenal sesape yang nak jual koleksi ni..mane nak cari nih...kalo ade tlg email saye kat liezazainal@yahoo.com..

Nakashima Miharu said...

Saya mencari kelima lima novel arwah liana afiera malik yg koleksi yoyo ni sesiapa yg ada please contact saya. Email tasyamaggie@gmail.com

adek said...

ouhh sgt lme mcari novel2 ne..sesapa yg ade leh jualkan kt sye x?ntk lelima2 novel dye..plsss...

adek said...

email deqnick_86@yahoo.com

mariani ranli said...

puas mencari koleksi novel ni...sape yg nk jual tlg emel sy sgera ye chanieniey_yaniey@yahoo.om

Karya Mahirah said...

Saya pun nak cari jugak siri ni, siapa ada jual tolong wassup saya 019-3164856

Tajuk Eh iye ke ni? dan 1,2,3 i love you!

Anonymous said...

saya nak kesemuanya satu persatu bukan yg 4 dalam 1....law ada yang nak jual wssup saya 0176368712..

Anonymous said...

:: koleksi yoyo ada 6.. Last skali b4 arwah pergi tajuknya.. Sakit nya rindu ni.. Diterbitkn dr publisher len.. Juz maklumkn sbb sy terlibat secara langsung dgn penghasilan cetakn novel itu.. Sekian,harap maklum.. ::

sueraya noor said...

Salam.. Ade lagi x novel siri yoyo nie

nurulcuter said...
This comment has been removed by the author.
nurulcuter said...

Salam, saya memang nak sangat siri yoyo ni! Kalau ada jual kat saya please! Saya sanggup beli dgn harga asal pun x pe

Shyuhada Roslan said...

Saya cadangkan republish balik semua karya arwah 😊
Nak sgt baca semua koleksi yoyo

Princess said...

Ada lagi tk 4 ni??? Saya nak sangat semua karya arwah

Syed Ahmad Rafaiee Wan Mahmud said...

Buku nie ader lg jual x?

Syed Ahmad Rafaiee Wan Mahmud said...

Buku nie ader lg jual x?

Syed Ahmad Rafaiee Wan Mahmud said...

Buku nie ader lg jual x?

rozwan abdul majid said...

Siapa yg masih mencari novel LAM boleh pm di facebook Kedai.Buku.Saduri
Mungkin masih ada

rozwan abdul majid said...

Siapa yg masih mencari novel LAM boleh pm di facebook Kedai.Buku.Saduri
Mungkin masih ada

Fara haslan said...

Salam...novel yoyo ade lagi tak?
kalau ade saya nak beli....tp saya cuma nak 3rd & 4th series je...
please :)

Yahoo News: Top Stories